Sinulta idea, meiltä toteutus!

Sisustusseinät & -taulut

Näyttävät sisustusseinät ja sisustustaulut mittatilauksena Kiteeltä

Sisusta kotisi juuri niillä kuvilla, joilla itse haluat! Printti Ässältä saat upeat sisustusseinät omilla kuvilla ja mittojen mukaan. Tulosteilla voidaan uudistaa esimerkiksi keittiön välitila, makuuhuoneen kaapinovet, olohuoneen pöydän pinta tai mitä tahansa muuta! Tulosteet ovat paitsi näyttävä myös käytännöllinen tapa sisustaa, sillä ne kestävät hyvin yleisimmät siivouksessa käytettävät pesuaineet.

Asiakkaitamme ovat sisustussuunnittelijat, yritykset ja yksityishenkilöt. Toimipisteemme sijaitsee Kiteellä. Toimitukset onnistuvat joustavasti muuallekin Suomeen.

Välitilalevy – raikas ratkaisu keittiöön

Toteutamme yksilölliset keittiön kalusteiden välitilaan asennettavat välitilalevyt toivomallasi kuvalla. Välitilalevy voi olla alumiinikomposiittilevyä (2 tai 3 mm), akryylia tai lasia.

Akryyliin ja lasiin tehtävät tulosteet toteutetaan peilikuvana takapuolelta tulostaen. Tällöin kuva on kiiltävä, eikä se pääse raapiutumaan tai muilla tavoin vahingoittumaan. Alumiinikomposiitille kuva tulostetaan suoraan levyn pintaan, jolloin kuvapinnasta tulee puolestaan matta. Alumiinikomposiitin paksuuden ansiosta esimerkiksi vanhat laatat voidaan jättää alle, jolloin välitilalevy on todella vaivaton asentaa. Välitilalevy on kestävä ja se voidaan hyvin puhdistaa pesuaineella.

Kauniit kuvat kaikille pinnoille

Monipuoliset suurkuvatulosteet onnistuvat näppärästi Teckwin TS-600 -tasotulostimellamme. Olemme tulostaneet laitteella mm. sisustusseinät, messuseinät, akustiikkalevyt ja sisustustaulut. Materiaalina toimii lähes mikä vain kova ja tasainen pinta. Suosituimpia materiaaleja ovat KAPA-levyt, lasi, akryyli, peili, puu ja metalli.

Kerro sisustusideasi, toteutetaan se yhdessä!

Kaipaako kotisi tai toimistosi piristystä? Onko haaveissasi uniikki sisustusseinä? Kerro, millaista suurkuvatulostetta mietit, niin katsotaan yhdessä toimiva kokonaisuus. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai jättämällä yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Välitilalevy sinunkin keittiöösi? Vai kenties sisustustaulu kotiin tai kokonainen sisustusseinä yrityksen tiloihin? Ota yhteyttä, mietitään yhdessä tulosteesi koko ja materiaali.

Sisustuseinä valitsemastasi kuvasta kapalevylle/tapetille tulostettuna alkaen 38€/m2, yhden tulosteen max. koko on 2×3 metriä.

Suurikokoisia korkealaatuisia kuvia löytyy mm: Pixabaysta »

Ota yhteyttä- mietitään yhdessä tulosteen koko ja materiaali