Sinulta idea, meiltä toteutus!

Yrityskyltit ja uimakopit

Yrityskyltit haluamallasi painatuksella, mittojen mukaan

Kaipaako yritysmainontasi kohennusta? Printti Ässä valmistaa yksilölliset kyltit yrityksille. Meiltä saat yrityskyltit erilaisiin käyttötarkoituksiin. Haluatko mainostaa isosti moottoritien varrella vai tarvitsetko ovikylttejä toimistolle tai työmaakylttejä rakennuskohteeseen?

Toteutamme kyltit yrityksille mittojen mukaan, haluamallasi painatuksella. Toimipaikkamme sijaitsee Kiteellä. Toimitamme yrityskyltit tarvittaessa joustavasti muuallekin Suomeen.

Yrityskyltit huippumateriaaleista juuri toiveidesi mukaan

Olisiko aika panostaa yrityksen mainontaan ja markkinointiin? Painamme kaiken aina isoista ulkomainoksista pienempiin opasteisiin. Käyttökohteen mukaan painatus voidaan tehdä esimerkiksi iskun- ja säänkestävään materiaaliin. Suosituimpia materiaaleja ovat KAPA-kevytlevyt, joista voidaan tehdä esim. mainostaulut, yrityskyltit ja messuseinät. Materiaali sopii mainiosti myös somistukseen ja erilaisiin rakenteisiin.

Muita materiaaleja ovat mm. Forexin pvc- ja polystyreenilevyt, DILITE-alumiinikomposiittilevyt, RollScreen-telineet ja tapetit sekä banderolli- ja canvaskankaat. Kysy myös muita materiaaleja!

 

Kerro toiveesi, me toteutamme!

Toteutamme yrityskyltit ammattitaitoisesti ja yksilöllisesti. Kerro tarkemmin, millaisia kylttejä yrityksellesi tarvitset, niin suunnitellaan yhdessä toimiva kokonaisuus. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai jättämällä viestin sivujemme lomakkeella – ota yhteyttä!

Yrityskyltit

Yksilöllinen uimakoppi omilla kuvilla

Meiltä saat kätevät ja kestävät alumiinirunkoiset uimakopit valitsemillasi kuvilla. Uimakoppi on pohjastaan 2 x 4 -runkoon kiinnitettyä painekyllästettyä terassilautaa. Pohjaan asennetaan metalliset säätöjalat, joilla uimakoppi voidaan säätää suoraan epätasaisessakin maastossa. Seinien runkorakenne on alumiiniprofiilia, jossa on ura. Seinälevyt työnnetään tähän uraan, ja levy lukitaan paikalleen.

Uimakoppi on seinärakenteeltaan 3 mm vahvaa alumiinikomposiittilevyä, johon tulostamme asiakkaan lähettämät kuvatiedostot (etuseinä, sivuseinät ja näkösuojaseinä). Printtaamme kuvat seiniin UV-värein, ja kuvat kestävätkin hyvin luonnon rasitukset, kuten auringon, sateen ja lumen.

Seinälevyjen vaihto on helppoa ja levyjen ilme on helposti muutettavissa. Uimakoppi soveltuu hyvin vaikkapa yrityksen mainostarkoituksiin, sillä sisäseiniä voidaan käyttää mainostilana. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Uimakopit

Yrityskyltit moneen eri tarkoitukseen

  • Mainoskyltit
  • Ovikyltit
  • Työmaakyltit
  • Varoituskyltit
  • Kieltotaulut
  • Infotaulut

Uutisoinnit

Karjalaisen artikkeli uimakopeistamme.